Twitter: Something is technically wrong!

Monday, March 15, 2010 at 2:42 PM

hai hai hai apa hal nya ko nih twitter? elok-elok aku masuk ko pulak buat hal.. haaha.. bermasalah sungguh kan.. dah la dah lama tak menjenguk ko... ko pulak ada masalah.. aiyoo.. kasihan ko.. ko langsung tak boleh nak bertweet kan.. tweet tweet.. hahaha.. oh ya ini sebenarnya berlaku malam tadi.. actually harini la.. jam 12 am waktu Malaysia :)

harini aku baru jer jumpa satu radio yang memasang lagu English, Korean dan Jepun. Whoa sangat excited.. sangat suka.. terus follow kat twitter dan jadi fans kat facebook.. seronok.. hahhaa.. boleh dengar 3 genre. baru la fun.. ada kemungkinan aku dah bosan dengar lagu berunsurkan genre dari Malaysia.. lagu dari negara jiran lagi lama aku tak dengar.. bosan.. bosan. semuanya sama jer.. sebab tuh lagi suka dengar lagu dari timur.. yeah yeah.. havoc please.. ok aku dah lari tajuk.. hahhaa..

berbalik ke tajuk yang asal.. lately twitter selalu down.. kenapa yer? orang sepatutnya makin famous makin best... hahaha.. nih jadi macam blog aku tuh lak.. makin ramai masuk makin selalu down.. shit la.. eh sorry terlepas taip.. hahhaa.. so.. aku recommend kan korang jangan pilih sepaku hosting!!!! down down punya.. cehh..

petang nih takda kerja pun.. so aku rasa lebih baik aku tidur dulu kan.. hahaha.. jumpa lagi di lain entry :) bye..

11 comments

  1. bilis Says:

    1st

  2. zaiMi Says:

    sebab dah makin ramai pakai twitter kot. biasa la benda famous. hehe

  3. Si Panda Says:

    @bilis: 2nd
    @zaimi: hahaha.. itu la.. sepatutnya lagi famous lagi bagus.. ini terbalik pulak.. :)

  4. hanis Says:

    Entah.. Dia nak nis abaikan twitter macam dulu kut baru jadi bagus.. Ni baru on balik twitter sejak masuk GB. Dia pulak buat hal macam2.. Apalah...

  5. Si Panda Says:

    @ma pingu: hahahah.. itu la.. sblm join GB ok sikit.. dah join GB asyik update jer twitter terus down -.-

  6. pakeri Says:

    aku pun baru je ari tu dapat error ni.tah nape tah.twitter prob kot sebab makin ramai gune twitter

  7. Si Panda Says:

    @pakeri: hahaha.. itu la.. twitter nih.. kita guna dia.. dia down.. hahah.. bila kita tak guna.. dia up servis pulak.. :P

  8. tim Says:

    aku taktau pulak twitter problem smlm sbb berokband aku gila satu ari smlm..

  9. Si Panda Says:

    @tim: hahaha.. berukband bese la.. tabley pakai :P

  10. cybernetic88 Says:

    ala biase r tu. diew tngh kemas kini ke. aha. btw comel sje gmbr2 yg diew taruk hee

  11. Si Panda Says:

    @acapz: kemas kini? aik.. takkan time aku on dia kemas kini lak.. hahaa.. dia jeles sungguh -.-

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru