This month is sure one busy month and guess what? Chinese New Year is just around the corner! Surprise your loved ones with awesome deals from #CelcomEveryone!

Sunday, January 16, 2011 at 8:25 PM

Let’s discover a few simple truths and build towards healthier and balanced lifestyle choices. Try out now! #NestleProfiler

at 8:17 PM

How do you like the idea of playing Fruit Ninja on a Samsung Galaxy Tab with your friends? Celcom is having a GREAT SALE & the deals are too good to be missed! #CelcomGreatSale

at 8:10 PM

Panda Melatah!

Wednesday, November 3, 2010 at 9:51 PM
haha.. ok kali nih panda dah start update balik blog nih.. dah lama sangat tinggalnya.. blog yang lagi 1 tuh memang dah start.. so yang nih pulak kita nak start.. untuk kemunculan kembali panda di arena blog ini.. cewahh.. haha.. panda nak share sikit bila panda nih melatah.. hahahah.. korang jangan gelak plak.. kesian panda.. :p papehal.. korang enjoy la yer :)

Avatar - The Last AirBender

Saturday, August 7, 2010 at 1:33 PM

hai muncul kembali :D ok kali nih nak review sikit pasal The Last AirBender yang baru jer panda tengok semalam.. best giler.. aang si budak botak a.k.a last airbender muncul semula selepas hilang tertimbun dalam bola ais gara-gara melarikan diri dari upacara menjadi avatar. bila dia dah muncul semula, dan dia pulak balik ke kampung Air Nation tapi takda seorang pun yang tinggal. semua dah kena bunuh dengan Fire Nation. ala.. sape-sape yang tengok kartun Avatar tuh mesti tau jalan cerita nih.. hehehe.. sama jer..

ok, movie nih pada awalnya memang slow sikit la.. then ada la sikit part lawak. time katara baru belajar kawal air. time tuh la dia terbekukan orang lain.. hahaha.. tapi lama-lama bila dia pergi ke North Water Nation barula dia boleh kawal water element dengan cantik. then aang belajar water element dan last sekali aang halau semua tentera fire nation yang datang ke Water City dengan kuasa air yang sangat besar :D macam pencerita pulak.. haha

panda memang tak reti bercerita. so ini jela kot sedikit review.. papehal memang best.. nak tau lebih pasal cerita nih? pergi la tengok cerita kartunnya.. hehe.. masuk laman web movie nih di link bawah nih..

http://www.thelastairbendermovie.com/

dan sesiapa yang giler nak main game avatar, facebook application pun ada.. cek link bawah nih..

http://apps.facebook.com/becometheavatar

*image credit to Google

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru