Apabila wartawan Malaysia melenting..

Tuesday, March 16, 2010 at 7:36 PM

kali ini kita lihat wartawan-wartawan malaysia yang melenting.. kah kah kah.. nak tergelak pun ada wei.. semalam kutuk kutuk UniMAP harini melenting sebab kena kutuk pulak.. hahaha.. kawan-kawan.. jom gelak ramai-ramai.. ok.. cukup sikit.. gelak banyak-banyak nanti dosa pulak.. kami sebagai rakyat Malaysia memang la tidak suka menjaga tepi kain orang.. hmm walaupun ada segelintir la.. sape nak jadi wartawan sila fokuskan minda anda untuk menerima sebarang kritikan dari kami.. kebanyakkan adalah dari facebookers dan juga bloggers. oh yer.. sebelum aku terlupa.. nak tau dari mana aku dapat source ini? hahaha.. dari KOSMO sendiri la.. ini beritanya... Laman Hina Wartawan Hiburan Malaysia. Secara tak langsung aku mempromosikan KOSMO kan? hahaha.. :p

ok.. lepas aku baca nih aku pun dengan senang hati sambil menyanyikan lagu lalalala~ ada ke? ok abaikan.. ok.. aku nak share la laman web yang menghina wartawan nih.. nak tau? semestinya FACEBOOK. sila clik facebook itu untuk melihat sendiri fan page All Entertainment Reporters In Malaysia Sucks. 


Hehehe nasibla yer.. aku sendiri pun malas nak masuk campur dalam hal-hal macam ni.. kasihan korang.. lebih-lebih lagi program Terjah.. ramai sangat orang kutuk.. kutuk kutuk pun TV 3 jalankan juga program nih.. ramai tuh yang jadi penontonnya.. (termasuk aku sendiri.. kalau ada masa la.. ). hahaha


yang kasihannya gambar abang Nas terpampang kat depan tuh.. dalam program terjah tuh pun aku rasa takda pun abang Nas terjah benda yang panas.. bukan macam wartawan lain.. macam si mulut becok tuh.. hahaha.. malas sangat nak dengar dia gelak.. rosak telinga haku dan panda-panda yang lain.. hahhaa.. sebenarnya fan page nih jadi famous sebabnya KOSMO la mengeluarkan artikel yang memakan diri sendiri nih.. so.. anda tulis anda sendiri la yang tanggung..


ok.. aku stop dulu la.. dah maghrib.. kita jumpa lagi di lain entry.. :) salam panda untuk semua..~
latest update: Seniman saran Terjah dihentikan, Nas bertahan ini latest news mengenai rancangan Terjah tu.. 

25 comments

  1. ahaha..sengal ~

  2. Si Panda Says:

    aku ke sape yang sengal? hahaha

  3. Rokku Says:

    ko tau..yang buat page tu artis gak..hahaha..tgu nanti aku dedahkan kat blog aku..

  4. Si Panda Says:

    ye ker rokku.. cepat dedahkan.. aku nak Terjah! hahahha

  5. hanis Says:

    Hmm.. Sendiri cari fasal.. Malas nak layan Kosmo!. Sekarang baca BH je. Itu pun part2 tertentu. Sastera confirm! Ambil borang ABPBH (entah kenapa tahun ni terasa nak buat kerja merapu tu). Baca sikit2 ekonomi, agama.. bla2 kat tengah2..

    Agaknya BH kena buat jualan paper yang kat tengah2 tu je kut untuk nis.. Ahaha...

  6. luffy Says:

    hahaa..sokong2..kalu kutok org best je..bl kena kutok melentik plak...pa cer :)

  7. Kyuubi_85 Says:

    jrg ah baca paper.. huhu

  8. magsob Says:

    padan muka dia..sapa suruh dia setat duluhahaha...

  9. no comment... ;-)

  10. azizuan Says:

    statement fan page tuh general sgt..kesian wartawan baik2..haha

  11. MC Says:

    its suck when if you hate a person,you will make a fanpages on facebook...

  12. HaHaHa..
    sebaeK sY jeNis xkesa..
    LaLaLa...
    biarLah d0wg nk bT pape p0n..
    yG pasTI nNt tuHan bLs..
    :> warTawan p0n jaat gak..
    suKe tuLis bukaN2..
    aDe cerTain yg 0k..
    aDe yg taK..
    yAng peNting...
    kiTe enj0yyYYYyyyy!

  13. Si Panda Says:

    @hanis:BH ke kalau ada yang kutuk mesti kena ban nanti.. hahaha

  14. Si Panda Says:

    @luffy: manusia.. biasa la.. kutuk orang sesedap rasa.. bila kena kutuk masam mencuka.. wakaka

  15. Si Panda Says:

    @kyuubi: sama jugak jarang baca paper.. tapi online paper baca jugakla.. itu pun boleh dikira dengan jari :)

  16. Si Panda Says:

    @magsob: hahhaa.. padan muka dia :P

  17. Si Panda Says:

    @zikr: hahaha.. biasa ada komen.. kali nih takda pulak ea.. :D

  18. Si Panda Says:

    @azizuan: hehehe.. tau xper.. tapi ada ke yang baik??

  19. Si Panda Says:

    @MC; people who create it come from people who already got terjah by Terjah!

  20. Si Panda Says:

    @cik toge.. wahh happy nya dia :)

  21. zaiMi Says:

    aku tersangat la setuju. memang wartawan hiburan ni banyak yang buruk dari baiknya. dah berapa ramai artis bergaduh, bertumbuk, bercerai, ugut bunuh. semuanya sebab diorang ni la.

  22. Si Panda Says:

    @zaimi: yup, diorang lagi banyak bawak keburukan dari kebaikan... menyusahkan orang lain jer..

  23. cik EPAL Says:

    macam macam sudahh

  24. Si Panda Says:

    @cik epal: biasa la tuh.. manusia.. hehehe

  25. tiangletrik Says:

    bru dorg rase camne kne terjah lak. jgn kasi terjah..kasi terrajang skali. hahahaha


    panda asal ko gelak 3 kali je HA tu?

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru