Stadium Cape Town

Monday, June 7, 2010 at 12:17 PM

ok kembali menyebukkan diri disini.. haha..
dalam beberapa hari lagi FIFA 2010 World Cup akan bermula. so tak salah kalau nak share sikit pasal World Cup kan.. ok.. untuk kali nih kita akan lihat stadium di Cape Town.. baru dan bergaya.. cantik dan menawan. lol. ok. rasa macam rugi sikit sebab kurang minat tengok bola tapi still boleh layan.. haha.. tanpa membuang masa.. tengok la video kat bawah nih



Kepada peminat bola, jom kita nantikan perlawanan pertama 11 Jun nih.. oh yeah!

Jom bergembira di Mc Donald's Playland

Sunday, June 6, 2010 at 10:05 AM
hi hi hi.. new update :) ok kali nih bukan apa je pun.. sekadar nak share sikit pasal McD's playland. cantik beb.. kalau McD's plaground untuk kanak-kanak.. sekarang nih McD's playland adalah untuk orang dewasa.. sebab itu la ramai sukakan McD.. hahaha.. im lovin' it. yang ada sekarang nih pun dekat Sydney.. agak jauh kan.. haha.. tapi tak pe.. lama-lama banyak la tuh.. korang nak tengok besar mana playland tuh? jom layan video nih

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru