Aku benci Nuffnang!

Saturday, March 13, 2010 at 12:17 AM

ok memang serius sungguh aku cakap.. aku benci nuffnang.. nak tau kenapa? nanti aku ceritakan.. ini semua gara-gara user dia sendiri la.. buat aku fed up!!! hoi ini entry kemarahan.. sila jangan baca jika anda tidak cool.. ok im cool dah.. hahaha.. so entry ini sesuai untuk dibaca oleh orang yang marah.. aku dah merepek.. ok jom aku bagi tau sebab kenapa aku benci nuffnang (untuk blog ini jer)..

ok aku nak marah sekalian manusia yang datang blog ini dan memberitahu iklan nuffnang yang ada kat blog aku nih tidur la.. zzz la.. dan sewaktu dengannya.. wahai pakcik makcik sekalian.. adakah anda ada melihat sebarang tempekan nuffnang di blog ini?? takda.. memang takda.. aku memang tak letak pun iklan kat blog ini!!! so kalau korang datang cuma memberitahu iklan nuffnang kat blog ini tidur.. aku rasa anda memang dah terpesong dari jalan yang sebetul-betulnya... memang dah rabun kot... pakai spec macam aku nih.. terang dunia..

ada sesiapa yang terasa?? haaa ini baru aku tulis sikit.. baru tulis macam nih dah ramai yang merungut nanti.. salah korang sendiri kan.. so tak payah nak merungut-rungut.. ini kira baik la aku tak reply kat blog korang.. kalau tak.. malu korang nanti.. so.. kalau korang nak tengok kata ada iklan kat blog ini, tunggu la aku dah berminat dengan nuffnang yer!!! buat masa nih takda minat dengan nuffnang.. nak free dari ads.. (untuk sementara waktu).. nanti orang kata buat blog untuk cari duit pulak.. blog yang ini untuk aku suka-suka jer.. bukan cari duit iklan.. ada paham?

aku tau bila aku tulis entry nih ramai readers akan lari.. hahaha.. nak salahkan aku juga sebab tulis entry ni? tak tak.. salahkan diri korang sendiri sebab tulis kat shoutbox macam tuh.. aku tarik balik shoutbox baru seronok hati korang kan... aku sebenarnya tak kesah pun dengan readers macam korang yang hanya datang untuk bagi tau iklan zzz.. ceh.. aku dah bosan semua tuh.. semua blog aku memang ada jer yang gatal tangan macam tuh kan.. kalau nak klik ke hape ke.. senyap-senyap sudah.. tak payah nak canang macam benda tuh penting.. kalau aku jenguk blog korang dan ada iklan muncul memang aku akan tolong klik.. so.. dont worry la.. cuma bila dah jadi macam nih banyak kali.. fed up weyh.. fed up.. aku lagi suka orang datang blog aku then tulis blog walking dari korang tulis nuff zzz.. iklannya memang takda pun.. so tak payah penat-penat nak tulis iklan zzz..

ini kalau part merapu memang panjang jer.. dah la.. malas nak taip panjang-panjang benda macam nih.. lain kali kalau aku cek ada yang tulis macam tuh.. aku akan buat entry khas untuk bagi tau semua orang blog mana yang kuat klik nuff (walaupun takda iklan kat blog tuh!!) maybe sekadar tulis jer.. datang just tulis tapi tak klik pun.. argh sudah.. baik aku tidur sekarang nih.. off~

ps: nanti kalau aku dah letak iklan nuffnang.. jangan tak klik pulak.. memang aku cari sorang-sorang yang tulis kat shoutbox tuh...

36 comments

  1. Ms_Mui2 Says:

    saba panda saba..
    xbek marah2 t cepat tua..hikhik
    blog i pun salu cmtu.nuff z..

  2. Si Panda Says:

    @ms_mui: dah banyak kali sabar nih... baru jer lepas update blog.. ada lagi yang tapi macam tuh kat shoutbox.. memang melampau.. better buang shoutbox jela..takda sakit hati...

  3. Ms_Mui2 Says:

    haha..p sound sket kat blog dia..ngeee

  4. jaa sweets Says:

    hahahha...chill beb!!!!
    tp pelik jugak,nuff tiada tp dkatakn tdur~

  5. Si Panda Says:

    @ms_mui: kalau buat macam tuh nanti dia malu pulak.. hahaha.. padan muka :p

  6. Si Panda Says:

    @jaa sweets: nak chill macam mana.. hahaha.. geram dah nih... :p

  7. I n n z Says:

    tah pape kan org2 cmtu.
    nmpk sgt x peka.

    tah2 kalo g blog yg ade nuff
    ckp klik nuff tp x klik pon

    innz mmg ta cye sume tuh ;p

  8. nabil Says:

    relax la...mungkin tersalah kot...

    kita sama2 manusia tak pernah lari dari kesalahan...

    mungkin dia nak ajak join nuff ke...hehehe

    btw, first time ke sini.. :)

  9. CONNIE Says:

    yes! i sokong!( just i tak berani nk sound2 org mcm ni..)

  10. MIZZNISS Says:

    panda... btol...kalo stkat dtg nk crik nang pastu dengan harapan nk soh kite g klik nang die lak, mang nyampah..tapi kes panda ni lg hebat...hehehe..sori gelak..tpi lawak, mang nm[ak sgt, idop untuk menge"nang " je... nice blog..pollow u..

  11. rlek la panda...
    sme la kte..
    aku pn wat xtaw je..
    nk wat cmne kn...

  12. n@m@n Says:

    ni kes orang main shoutmix untuk dapatkan trafik balas la tu..sabor je la..

    berblog semata duit ke?alahai,,

  13. Si Panda Says:

    @innz: memang diorang tak cek pun.. main taram jer.. hahhaa.. memang agaknya dia tak klik.. penipu sungguh -.-

  14. Si Panda Says:

    @nabil: salah? hahaha dah 2-3 kali kot.. tak pelik ke? baru lepas marah kat shout aku sendiri masih ada yang tulis macam tuh.. memang sengaja cari masalah.. -.-

  15. Si Panda Says:

    @mizzniss: hahaha. diorang datang untuk tipu "klik".. then tulis dah klik walaupun iklan memang takda kat blog.. hahaha.. sadis giler...

  16. Si Panda Says:

    @connie: jangan bagi peluang kat diorang.. belasah cukup cukup.. hahaha.. biar diorang peka dengan sekeliling sikit.. memain jer diorang nih.. hehehe

  17. Si Panda Says:

    @Luz: dah tak boleh disenyapkan.. makin melampau.. hahhaa.. sebab dah geram sangat tuh pasal aku buat entry nih.. :D

  18. Si Panda Says:

    n@m@an: hahaha.. memang diorang buat blog untuk cari duit jer.. bukan untuk fun... :D sebab tuh diorang rasa tak best kalau 1 hari tak update blog sebabnya diorang tau kalau tak update blog duit tak masuk.. hehehe

  19. Afnie Roslan Says:

    sbb diorg copy paste je ayat diorg tu

  20. Si Panda Says:

    @kak af: nak buat team anti blogger macam tuh la.. wakkaka

  21. kulanz Says:

    hehe... dah biasa dgn keadaan macam ni.. kalau blog xda nuff pastu org tulis zz okey lagi.. tapi yg ketara sgt penipuan tu, dulu aku pernah tak simpan nuff bbrp hari, tapi tetiba ada yg datang dan tulis "dapat xpax n celcom".. hehe.. kan dah kedapatan menipu..

  22. Si Panda Says:

    @kulanz: hahahha.. itu la pasal.. dah naik geram pun nih.. dah tulis entry pasal benda nih pun masih lagi yang degil taip benda yang sama kat shout.. -.- sedih tol..

  23. nursarah Says:

    guwa pun busan dgn annoying user kat shoutbox. last2 guwa delete je shoutbox tu. padan muka si pencari shoutbox. HAHAHAHA!

  24. Si Panda Says:

    @sara: waaa susah la i nak blog walking.. heee..

  25. link belog Says:

    sabar yerk..diorang men komen je kot..he3

  26. Si Panda Says:

    @link belog: dah banyak kali bersabar.. hehe.. nih dah siap tulis kat shout tuh blog nih ads free.. tapi ada jugak yang tulis cari nuff.. memang dah tak tau nak cakap apa lagi dah.. -.-

  27. Hafizi Says:

    nuffnang....emmm,mmg sejarah hitamku....mungkin nasib kita sama la panda...isk...isk

  28. Si Panda Says:

    @hafizi: hahaha.. ko pun pernah kena? geram tak? heee

  29. Sakira Says:

    Hmm. Saya dah perasan benda ni lama dah. Time blogwalking di blog yang tidak ada Nuff ads.

    Memang in my opinion, rasa-rasa ramai yang berblogwalking untuk Nuff - tidak click2 in real Nuff ads blog pon. Haha !

  30. Si Panda Says:

    @sakira: itu la pasal.. kalau cari traffic itu ok lagi.. kita pun cari traffic.. tapi sakit hatinya bila cakap klik nuff tapi takda nuff pun.. hahaha...

  31. Sabor2 panda... erm sama gak income dari nuff sikit gila...sebab ada yang banyak tipu click2 dari chatbox tuh, tapi tak kisah pun.. sebab blogging is fun... no need pressure.. :-)

  32. Si Panda Says:

    @zikr: tak seronok la kalau main tipu-tipu.. tak berkat nanti.. heee dah la duit nuffnang tuh diorang buat makan la.. jalan-jalan la.. kalau tak berkat kan susah.. ishk3

  33. BeaN MorENo Says:

    COOL2...

  34. Si Panda Says:

    @bean: apa yang cool bro? hehhee

  35. ZACK ENTRY Says:

    weh, jom pasang adverlets nak tak?=P

  36. Si Panda Says:

    @Ze: ko nak ke? hahaha

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru