Kenapa perempuan garang macam singa?

Friday, March 12, 2010 at 12:33 AM

aku nak gelarkan panda ke? hahha.. tak payah la kot.. nanti korang kata perempuan tuh dah la singa ko lak panda.. kena ngap nanti.. hak hak kenyang dia sebulan.. :p ok im joking.. serious nih.. sebenarnya nak tanya betul ke kaum hawa nih memang garang-garang? aku sendiri memang risau tengok perempuan yang garang-garang nih.. tak pasal-pasal kalau jadi bini, banyak ufo akan ditemui.. hahaha.. agak sadis ayat itu...

takda ke kaum hawa yang lemah lembut setiap masa? kalau ada sila tampilkan diri anda.. nak jadikan bini.. hahaha.. macam ayat desperate pulak.. sebenarnya aku nak tau jela sikit kenapa gadis-gadis nih amatla garang sampaikan kalau kucing tengah makan pun sanggup dia sepak.. eh.. aku ternampak perbuatan orang itu.. so.. aku tulis kat sini.. ini adalah fakta.. hahaha.. sila marah kepada perempuan itu!. dan dalam sebulan boleh tak part-part yang merah itu korang jadi tak beremosi? kalau 2 kali part merah tuh.. berdozen kali la korang nak beremosi kan.. hahaha..

kaum-kaum adam nih memang la ganas walaupun ada yang agak normal.. hahaha.. korang kaum-kaum sejenis aku nih semua pahamkan.. bagus la korang.. nanti aku belanja minum air kosong kat rumah sendiri.. hahaha..dah la kami ganas so apa yang kami perlu adalah wanita yang lembut.. bukan ganas jugak.. hohohoh memang takda pro dan cons langsung.. merbahaya.. nanti perang dunia ketiga meletus dengan dahsyatnya.. oh aku dah start merepek.. hahaha..

kenapa bila perempuan stress, dia punya stress tuh melampau-lampau sampai kena migrain la.. kami kaum adam agak pelik dengan situasi ini.. kami kaum adam takda pulak stress sampai macam tuh sekali kan.. hohoho seronoknya jadi lelaki.. sebenarnya ada kelebihan bila kita dijadikan lelaki dan perempuan kan.. cuma.. kaum hawa, sila jaga emosi anda.. kami tersangat la bosan dengan emosi anda yang tidak menentu..

nak tambah lagi? oh jangan.. nanti ada pinggan mangkuk kat rumah korang lak pecah.. semua gara-gara tulisan aku yang sia-sia ini.. hahaha.. so.. sila rehatkan minda anda setelah membaca entry separuh senget ini.. adios~

ps: cute la pulak singa kat atas nih.. hahah selamat cute kan :P

15 comments

  1. ada jugak yang ok... tapi kadang tuh kena tengok time... bila bulan mengambang... huhu.. bahaya!!!

  2. Si Panda Says:

    @zikr: aku tgk kalau tak bulan mengambang pun emo semacam jer.. -.-

  3. Ms_Mui2 Says:

    i xgarang but i love lion!haha

  4. Si Panda Says:

    @ms_mui2: hahaha.. i pun suka lion.. tapi yang tak garang punya la.. :p

  5. Pert Doherty Says:

    haha.. emo xtentu pasal.. ok sehari.. emo blik seminggu.. pelik.. tp benar..

  6. Si Panda Says:

    @pert: hahaha.. betul betul.. ok nyer sekejap.. emo nya lama.. :)

  7. jaa sweets Says:

    sy la pmpuan yg lemah lembut tu...hahahha
    perasan!!!! ;D

  8. Si Panda Says:

    @jaa: awww panda suka.. sila ambil form untuk jadi isteri panda ok :)

  9. p!p!ee Says:

    manada garang...huhu

  10. Si Panda Says:

    @p!p!ee: ye ker tak garang? hahaha.. :p memain jer :D

  11. garang bertempat takpe kot....

  12. Si Panda Says:

    yeah.. memang pun.. hahaha

  13. Shauda Says:

    lumrah kejadian sorg wanita..dlm kegarangan+ketegasan ada kelembutan+kemanjaan..pro+cons

  14. Si Panda Says:

    @shauda: yeah.. suka comment yg ini :D

  15. jajarina Says:

    pempuan garang ke?? rasenye tak kot.. tak smue garang, hanye segelintir je tu..

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru