Kumpulan ibu-ibu yang unik di dunia

Thursday, March 18, 2010 at 11:46 PM
another world record.. yeah panda suka world records.. seronok.. hahaha.. sapa-sapa nak join panda masuk world records? kita buat aksi panda main basikal sambil jalan atas air.. hahaha.. panda dah melalut.. ok kawan-kawan semua.. dengan ini.. panda presenting ibu-ibu yang unik didunia ini.. sila tepuk tangan.. dengan ini sila hargai ibu anda dengan baik ok.. jangan buat mereka menangis (part nih sedih pulak).. baik lah tanpa membuang masa dan upaya panda merasmikan kumpulan ibu-ibu unik.. sila lihat dengan teliti yer :)

1. Ibu yang melahirkan 8 anak sekaligus

SiPanda: ok panda lihat ini macam busung yang sudah mahu meletup.. giler la.. -.-

2. Ibu termuda didunia (5 tahun)

SiPanda: Ini yang panda cakap semalam tuh.. budak kecil yang mengandung.. giler la..

3. Baru menjadi ibu pada umur 70 tahun

SiPanda: Baru dapat rezeki.. alhamdulillah..

4. Ibu yang sering melahirkan anak (69 anak)

SiPanda: wah wah ramai giler anak dia.. rezeki mesti mencurah-curahkan :)

5. Ibu "lelaki" pertama didunia

SiPanda: asal perempuan tapi last-last jadi lelaki.. tapi isterinya pulak tak boleh mengandung.. last-last dia pulak mengandung balik.. hahaha

6. Ibu tertua yang melahirkan bayi kembar

SiPanda: nenek nih dah tua pun masih ada anak.. tak monopouse lagi ea.. hehehe.. kembar lagi :p

7. Ibu pengganti yang paling subur (12 anak)

SiPanda: Ibu tumpang.. memang la kena subur.. hehehe..

8. Ibu terkecil

SiPanda: mak sape yang kecil macam nih.. kesian tuh masa mengandung... ishk3..

9. Ibu dari bayi terkecil didunia

10. Ibu yang memiliki anak dengan jarak terjauh (41 tahun)
SiPanda: yang ini hmm panda kurang paham.. hahaha

Kesimpulannya: sila hargai ibu-ibu anda dan sayangilah mereka :)

33 comments

  1. hanis Says:

    Panda, last sekali tu, jarak anak first ngan akan second dia 41 tahun..

    (Mama I maybe takkan berenti beranak sampai pecah rekod 69 orang tu kut.. Rekod family dah pecah dah. orang lain 7, dia dah 10.. Geram!)

  2. hafizazmi17 Says:

    perhhhhh >.<

  3. aku still xpaham.dak 5 tahun lea ngandung

  4. fatin Says:

    memang pelik2 dan unik2 ibu2 dlm semua gmbr tu,,

  5. mie Says:

    meriah family ramai anak..
    heheheee

  6. jajarina Says:

    ade yg mengerikan.. huhuhu
    jaja? jns mak yg mne ek? hahahaha

  7. Aini Says:

    yang ibu muda 5 tahun tu.. dasat tu.. 5 tahun dah baligh...

  8. Si Panda Says:

    @hanis: oo macam tuh ea.. hehehe

  9. Si Panda Says:

    @hafiz: gempak tak? hahhaha

  10. Si Panda Says:

    @EV: maybe diorang buat kajian kat budak tuh..

  11. Si Panda Says:

    @fatin: fatin nak jadi ibu yg macam mana? hehehe

  12. Si Panda Says:

    @mie: memang meriah.. mesti penat nak jaga anak.. hehehe

  13. Si Panda Says:

    @kak jaja: hahaha.. cepat pilih kak.. nanti ada orang cop.. :P

  14. Si Panda Says:

    @aini: perubatan tuh.. diorang cuba mengandungkan budak 5 tahun.. huhu

  15. cyberboy Says:

    memang sesuatu yg menakjubkan.....

  16. SweetyMui2 Says:

    ibu..ibu..engkaulah ratu hati ku

    *wat2 muka cute sambil nyanyi*
    wakakakakka

  17. Hanafana Says:

    Salam :)
    Waah..menarik tengok pic ibu ibu nih..
    HArgailah kasih ibu.
    Atau lebih tepat, hargailah wanita :)

  18. Si Panda Says:

    @cyberboy: yup.. agak menakjubkan..

  19. Si Panda Says:

    @sweetymui: hahhaa.. tak payah buat muka cute.. dah cute pun :p

  20. Si Panda Says:

    @hanafana: yeah.. hargailah ibu kita :)

  21. anys Says:

    wow unik betoi ibu2 suma nih..
    hehe..

  22. Rokku Says:

    kekekekke...

  23. nas aliff Says:

    yg laki tu aku penah bace kesah dye..
    dye sbnrnye pompuan..
    tgk muke pon da taw..
    hhuhuh

  24. Si Panda Says:

    @anis: yeah.. tuh pasal masuk world record :)

  25. Si Panda Says:

    @rokku: lol apa yang ko suka sangat? hahhaa

  26. Si Panda Says:

    @nas: tapi aku tengok macam laki jer.. huahua

  27. Cik Ecah Says:

    nak jadi ibu yang comellllll

  28. Si Panda Says:

    @ecah: hahahaha.. ye la tuh..

  29. kulanz Says:

    kagum dengan ibu 5 tahun dan ibu lelaki tu..

  30. Si Panda Says:

    @bro kulanz: hehehe..unik sangat..

  31. farrah Says:

    ta puas hati. cemana laki boleh pregnant?

  32. Hazzy Ishak Says:

    farrah: tu bukan sebenarnya lelaki
    tapi tukar jntina organ dlaman tetap organ pompuan
    harap maklum hehe

  33. Chempaka Says:

    Saya sayang mak saya...!!!!

    tapi ibu yang size paling kecik tu mmg kesian plak...

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru