[18SX] Rekod dunia di Dunia Seks

Wednesday, March 17, 2010 at 6:36 PM

tajuk kali ni panda nak labelkan sebagai rate 18.. ada sesiapa yang berumur dibawah 18 tahun ataupun yang sudah melangkaui umur 18 tahun tetapi mempunyai pemikiran yang tidak open, panda galakkan kawan-kawan tidak membaca rekod dunia ini.. hehehe..

ok mari kita mulakan explorasi minda tentang rekod dunia seks.. hahaha.. panda dah rasa segan sikit.. tapi apa kan daya, panda suka share sesuatu yang advance.. eh advance ke? ada la jugak :) ok kawan-kawan, seks merupakan salah satu cara untuk menguatkan hubungan baik antara suami dan isteri.. seks juga dapat memberikan keyakinan sesorang bahawa si suami mencintai isterinya dan juga sebaliknya. Malangnya seks juga disalah gunakan oleh budak yang masih mentah!! mentah lagi.. sampai sanggup merogol sepupu mereka sendiri..

ok itu untuk mukaddimah.. isinya sebenarnya ada kat perenggan ini.. rekod dunia ini akan bosan tanpa kepelikan sesuatu itu..

1. Lelaki Dengan Keturunan Paling Banyak
Moulay Ismail Ibn Sharif adalah lelaki yang berasal dari Morocco yang hidup pada abad ke-17, memiliki keturunan sebanyak 1.042 orang hasil hubungannya dengan 500 isteri dan juga pembantunya.

panda: wah banyak nya anak dia.. sape nak anak banyak macam nih? mesti rezeki melimpah ruah.. hehehe

2.Wanita Paling banyak Melahirkan anak
Seorang isteri petani di Shuya, Moscow Timur melahirkan sebanyak 27 kali diantara tahun 1725 hingga 1765. Ia melahirkan 16 pasang anak kembar, tujuh kali melahirkan anak kembar tiga dan empat kali melahirkan anak kembar empat.

panda: ini pun sama.. hahaha.. penat nya la dia nak beranak kan..

3.Alat sulit lelaki Terbesar
Menurut data yang tercatat, ada seorang lelaki yang memiliki alat sulit sepanjang 34 cm dan lebar 16 cm! Lelaki ini diukur bahagian alat sulitnya oleh Dr. Robert L. Dickenson pada abad ke-20.

panda: erk.. panda no comment

4. Alat sulit Terkecil
Ada yang terbesar, pasti ada pula yang terkecil. Alat sulit terkecil yang pernah ditemukan adalah hanya sebesar 1 cm. Kononnya, memang ada beberapa lelaki yang memiliki alat sulit seperti ini, yang disebut ‘micropenis’, dimana alat sulit lelaki tersebut terletak didalam tubuh.

panda: erk.. panda no comment juga

5. Pesta Seks Terbesar
Sekumpulan orang di Jepun mendapat penghargaan rekod di dalam dunia seks kerana menyelenggarakan pesta seks terbesar, dengan 250 pasangan yang mengikuti dalam acara yang cukup extreme tersebut.

panda: jepun memang 1 negara yang sangat pelik pun.. acara-acara yang dibuat pun pelik.. siap haritu ada pulak pesta kondom.. laki perempuan sambut.. *pengsan*

6. Bapa/Ibu Termuda
Shaun Steard berusia 12 tahun ketika mendapat penghargaan sebagai ayah termuda, namun banyak orang meyakini masih ada ayah berusia lebih muda darinya yang tidak di catat dalam rekod dunia. Dan sebagai ibu termuda di dunia adalah Lina Medina, yang melahirkan seorang anak di usia 5 tahun!.

panda: hahaha.. bapak dan emak kahwin awal la kot.. tak pun... (sila andaikan sendiri)

7. Ejakulasi Paling Jauh
Ejakulasi lelaki yang jaraknya paling jauh, yang pernah tercatat adalah sejauh 6 meter dan rekod ini dipegang oleh lelaki yang berasal dari Amerika Serikat, Horst Schultz. Sementara untuk wanita sejauh 3 meter, namun identiti sang wanita tak dipublic kan..

panda: erk.. panda no comment.. agak sensitif

Jadi apa yang panda boleh simpulkan kat sini adalah.. Dunia kita yang serba aneh ini memang tetap aneh sampai bila-bila.. :)

panda: sekian~

56 comments

  1. zaiMi Says:

    banyak info aku dapat lepas baca entry ni. haha! budak pompuan 5 tahun dah baligh yek? muda lagi dah dapat anak.

  2. Rokku Says:

    Kekekekekke...Gilers lah info ko ni..hahahahha..tapi membuka minda..
    ade orang pancut sampai 6 meter..wkakaka

  3. hahahaha nokomen gak :P

  4. Razis Says:

    fakta2 yg sgt SX. hahahaah

  5. macam2... haissh..

  6. ZACK ENTRY Says:

    ko mmg bagus dlm bab2 ni..lalalala =P




    nape ak tak leh log in GB ha?adesss

  7. mie Says:

    wahh!!!
    penah juga tahu fakta2 ni...
    dunia mmg pelik skrg ni..
    hehehhe

  8. Si Panda Says:

    @zaimi: maybe diorang ada guna something kot kat budak tuh sampai dia mengandung.. huhu

  9. Si Panda Says:

    @rokku: lol.. part tuh lak ko komen.. hahha.. aku lak no komen.. :D

  10. Si Panda Says:

    @suterakasih: kita sama la bro.. hahha

  11. Si Panda Says:

    @razis: hahaha.. rate 18SX.. aww malunya :P

  12. Si Panda Says:

    @zikr: bila dunia semakin pelik.. inila jadinya.. hahhaa

  13. Si Panda Says:

    @mie: hahhaa.. pelik memang pelik..

  14. Si Panda Says:

    @Ze: aku pun tak leh login.. database problem ke?

  15. dak umo 5 tahun dah ade anak??dah boleh da ke??

  16. kulanz Says:

    fuhh, kalau ada pic lagi bagus ni, hehe

  17. Si Panda Says:

    @EV: boleh kot.. nanti aku post gambar nyer ok..

  18. Si Panda Says:

    @bro kulanz: nanti saya up kan gambar dalam entry yang lain.. :D

  19. x-po Says:

    aku nk try jd no 3 dan no 7 tu gak la..haha

  20. SweetyMui2 Says:

    pesta sex?gila!

  21. Eyriqazz Says:

    umm..macam2 dunia skang ini

  22. Hanis Says:

    walawey..
    pelik tol.

    hehehe.

  23. Amir Says:

    aku cm zaimie... cmne boleh ngandung plak bdk 5 thn ni.. myskil2..

  24. cybernetic88 Says:

    wow!. sngt best. hahaha. lyn tu. nnti cite lagi. kekeke =P

  25. Si Panda Says:

    @X-PO: lol... ahahha

  26. Si Panda Says:

    @sweety_mui: takda nya yang gila kalau kat jepun sweety.. hahaa.. diorang memang pelik jer..

  27. Si Panda Says:

    @eyriqaz: haahah.. biasa la tuh..

  28. Si Panda Says:

    @hanis: tak semua pelik.. sikit jer yang pelik :p

  29. Si Panda Says:

    @amir: dalam bidang perubatan tiada yang pelik.. orang-orang nih akan cuba sentiasa buat eksperiment.. malang sungguh budak itu..

  30. Si Panda Says:

    @acapz: hahaha.. ko suka ea.. harini aku post pasal ibu plak.. :)

  31. Fia Abas Says:

    fia nk gelak jer hahaha

  32. Azrul Hisham Says:

    info yang membuka minda sungguh..hehe
    nasib baik aku dah 18 tahun keatas..

    salam ziarah :)

  33. Murky Says:

    Kalau letak gambar lagik bestt..hehehe

  34. ahmadyusrie Says:

    lucah gila post ni....hahaha

  35. cik aiLebiu Says:

    sesungguhnya sungguh aneh!

  36. koru Says:

    ades.bnyk tol info2 sal ni..>__<"

  37. sayang Says:

    LOL !

  38. DaHLia Says:

    ermm mender2 gini pun ada rekod kan...huhuh sabar je aku..jgn sampai nktiruudah laaaa

  39. Si Panda Says:

    @fia abas: nape nak gelak? i malu.. hahaha

  40. Si Panda Says:

    @azrul: hahaha.. membuka minda ea.. :p

  41. Si Panda Says:

    @murky: kalau ada gambar.. waa akan bungkus ini blog la.. hahaa.. ini bukan blog lucah :P

  42. Si Panda Says:

    @ahmadyusrie: awal-awal lagi dah bagi taw ini 18SX.. hehehe.. kalau open mind baru boleh baca :)

  43. Si Panda Says:

    @cik ailebiu: aneh seaneh anehnya.. hehhee

  44. Si Panda Says:

    @koru: kaji dengan lebih dalam lagi.. lagi banyak info boleh dapat.. hahhaa

  45. Si Panda Says:

    @sayang: u sayang i tak? hahhaa

  46. Si Panda Says:

    @dahlia: erk.. jangan tiru.. bahaya.. hehehe

  47. Pert Doherty Says:

    Ejakulasi Paling Jauh..
    haha..

    camne agaknye diorang test..

    hahaha

  48. Cik Ecah Says:

    ini merapuuuuuuuu hahahaha

  49. Si Panda Says:

    @pert doherty: hahaha.. pakai pembaris kot.. :p

  50. Si Panda Says:

    @ecah: ko mmg tau aku jenis merapu kan.. hahaha

  51. JMR Says:

    panjang 34cm? lebar 16cm?...kalah anak gajah nih..hahah

  52. Si Panda Says:

    @JMR: dah ukur ke? hahhaa

  53. MC Says:

    wadahek???
    sure you (panda) like to "xplore" a lot hehe

  54. hafizazmi17 Says:

    wtf?? >.<

  55. Si Panda Says:

    @MC: aku explore part-part tertentu jer.. wakkaka.. im jokin k..

  56. Si Panda Says:

    @hafiz: wat d fish??

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru