Hotmail dengan fungsi baru

Saturday, July 31, 2010 at 10:11 AM
waa sekarang nih hotmail dah semakin hebat.. cuma interface dia gak besar sikit.. tapi sekarang nih..nak delete sekali banyak.. korang takkan jumpa button delete dah.. apa yang perlu korang buat adalah check semua email yang korang nak delete lepastuh right click.. baru korang jumpa fungsi delete.. nice kan :) hehehe.. memang dah macam window pulak.. bagus ada peningkatan..

selain daripada tuh.. antara mukanya agak besar. senang la korang nak cek apa isi kandungan email tuh.. sesuai untuk mereka yang rabun :p ataupun jenis tak suka tulisan kecil.. apa yang boleh aku katakan adalah hotmail sekarang lebih mesra pengguna.. terdapat fungsi terbaru didalam hotmail iaitu fungsi sweep.. aku tak try lagi.. hehehe..

ok.. itu jer untuk masa nih.. ada apa-apa latest tech news. aku share lagi.. daaaa

2 comments

  1. lama tak bukak email hotmail...hehe..

  2. Si Panda Says:

    hari2 bukak :D

Powered by Blogger | Entries (RSS) | Comments (RSS) | Designed by SiPanda | XML Coded By SiPanda.com and CahayaBiru